Zmrazení na palubě zaručuje jak zachování všech organoleptických vlastností, tak všech hlavních vitamínů v něm obsažených. Umožňuje tedy konzumovat úlovek jako čerstvý, ale bezpečnější a chutnější než čerstvý.
Před konzumací musí být všechny syrové ryby zmrazeny alespoň 24 hodin při teplotě ne vyšší než -20°C. Zmrazení ryb je řešení, které vám umožní bezpečně eliminovat mnohá rizika a s naprostým klidem konzumovat syrové ryby.
Glazura mořských plodů je ochranná vrstva ledu nanesená na povrch zmrazené ryby. Tato přirozená ochrana se získává z vody určené k lidské spotřebě, a to buď kropením, postřikem nebo ponořením. Rybí produkty jsou tak díky „ledu“ izolovány a chráněny před oxidačním působením vzdušného kyslíku, který místo působení na produkt, působí na krycí led.
Když je produkt glazován, na štítku je uvedena čistá hmotnost a hmotnost s glazurou. Faktura bude obsahovat cenu za kus.